Moro vaan kaikille, jotka tätä merkintää lukee :3

Joo tossa kirjottajakohdassa vähän tietoa minusta. Tietysti minä kuuntelen muitakin j-rock bändejä kun ne jotka mainitsin, ne vaan olivat tällä hetkellä ne.. ajankohtaisimmat ja tärkeimmät..

Tästä ulkoasusta sen verran että... halusin mahdollisimman paljon kuvia :DD niinkuin varmasti huomaatte, ja sori, en kamalasti ennen ole tehnyt mitään ulkoasuja.. Ja asiaa ei varmaankaan paranna se, että nyt on klo 3:40, siis aamuyöllä.. enkä ole nukkunut ollenkaan.

No kohta menen punkkaan, mutta ennen sitä kirjoittelen tänne vielä jotain.. mulla on semmoinen tunne, ettei tästä silleen tuu kamalan pitkä merkintä ja tääkin on tällästä jaarittelua..

Sori muuten, ei SuG:in kuvaa tässä ulkoasussa...paitsi taustassa,jossa on monia j-rock ja j-pop-bändejä, saatatte nähdä, mutta asia on katsokaas niin, että olen TAAS kerran hukannut kuvani. tällä kertaa se on kaikki SuG:in kuvat, mutta voitte kuvitella kuinka minua ärsytti muutama kuukausi sitten,kun olin laittamassa kuvia uudelleen, niin onnistuin sitten poistamaan KAIKKI kuvani. Siis ihan kaikki, kopsatut ja itse otetut.. Eikä niitä löytynyt mistään. Ei edes roskakorista..

No nyt tapahtui sama, vain hieman pienemmässä mittakaavassa..

Mutta joo, nyt en saa mitään järkevää sanottavaa/kirjoitettavaa, ja nytkun tämä näppäimistökin alkaa tökkiin, tuli yhtäkkiä silleen, että kaikki merkit onkin eripaikoissa, enkä saa tätä pois.. kerran aikaisemmin tapahtunu, ni suljin tietokoneen, nii autto.

et saan nää ääkköset, joudun kopioimaan niitä kirjaimia kokoajan, silleen ärsyttävää, mutta kyllä tähän tottuu..  

 Mutta nyt: oyasuminasai

Ja sori, et teksti näkuu huonosti :(

Jos ette saa selvää, niin kannattaa maalata teksti, you know